M33B7727.jpg
 
 
 
 
 
 

REKO- hva er det?

Reko-ring er en sammenslutning av lokalmatprodusenter som har felles utlevering av sine produkter, uten noen mellomledd. Vi er med i REKO-ringen i Sandvika og legger ut produkter der. Om du vil kan du bestille der og hente ut i Sandvika. Neste utlevering (og siste før jul ) er onsdag 19. desember kl 1900 på Plantasjen på Rud. Søk opp “Reko-ringen Sandvika” og se om du finner noe snadder til jul.

 

Grov julepølse og medisterfarse

Vi selger julepølser og medisterfarse laget av grisene fra gården. Alt er uten kunstig tilsetning og både pølser og farse er en anelse grovere enn det man får kjøpt i butikken. Ta kontakt med oss eller kom på vårt julemarked for å sikre deg disse godsakene. Vi har også utlevering i Oslo 2-3 ganger fram mot jul.

produkter Frilandsgris

Gårdsfolket!

Vi er en familie på fire mennesker og en liten haug med dyr. Vi overtok gården i 2012 og startet så smått med en gjeng kasjmirgeiter i 2013 for å beite ned gjengrodde områder, siden den gang har det ballet litt på seg. Idag har vi hester, sauer, griser, katt, bier og en liten gårdshund som heter Frida.

les mer

 
Skjermbilde 2018-10-16 15.48.47.png
 
 
HVIT-IKON-LAM.png
 
 

Lammekotelettene var helt fantastiske. Møre og med fantastisk smak. Gleder oss til å smake på resten av lammet utover vinteren.

 
 
Skjermbilde 2018-10-16 21.15.48.png