Heldiggriser
Skjermbilde 2018-11-01 11.49.29.png

Frilandsgris

Grisene våre har mye plass og kan boltre seg fritt i skogen som de vil. I tillegg til det de finner av gress, urter og røtter i de fri får de kraftfor laget av norske råvarer. Så fort eplene er modne får de noen kasser epler om dagen - det liker de veldig godt!

 

Frilandsgris

 
Artboard+31+copy.png
 

På gården går grisene fritt ute og leve ut sine naturlige instinkter. De bor i små uthus fylt med masse halm og lever livets glade dager. Griser som får bevege seg fritt ute og rote i jorden og grave etter snadder utvikler store muskler. Grisene våre vokser saktere enn innegris, noe som gir mer fettmarmorering i kjøttet. Men like viktig som dette synes vi er at dyrene har det godt. Vi selger hele og halve dyr, findelte eller bare kløyvd i to. Du kan også få kjøpt en julekasse som inneholder ribbe og annet snadder til jul. I tillegg selger vi en del enkeltprodukter fra gården som grov medisterfarse og julepølser.

Grovdelt gris - 99 kroner per kilo UTSOLGT!

Grisen blir levert i 4-5 deler og man gjør hele jobben med å dele opp og pakke inn kjøttet selv.

Findelt gris - 119 kroner per kilo UTSOLGT!

Ferdig oppdelt og vakuumert - klart til å putte rett i fryseren. En findelt gris har følgende inndeling: ribbe med ferdig rutet svor, koteletter, indrefilet, malekjøtt, medisterfarse, surret skinkestek og wokkjøtt.

Julekasse pluss - 159 kroner per kilo

Ferdig oppdelt og vakuumert - klart til å putte rett i fryseren. En julekasse har ca 15-20 kilo kjøtt og inneholder følgende: ca 3 - 4 kilo tynnribbe med ferdig rutet svor, 2 kg medisterfarse, 2 kg grov julepølse, surret skinkestek, saltet og røkt bacon, koteletter, malekjøtt og indre- eller ytrefilet.

grov medisterfarse - 149 kroner per kilo

grov julepølse - 199 kroner per kilo

Før jul er det mulig å kjøpe medisterfarse og julepølse fra gårdsbutikken og på julemarkedet. Begge deler er produsert på Hallingdal lokalmatsenter og er uten kunstig tilsetting. Smaker nydelig og vi har fått mye skryt av disse produktene.

 

Bestill

navn *
navn
Gateadresse, postnummer og sted/by
Dersom du ønsker annen inndeling på gris skriv inn dette her. Som for eksempel dersom du ønsker hel skinke.
produkter *

Ta kontakt

Vi svarer gjerne på spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt dersom du lurer på noe.

Ring Simen på 900 34 954 eller send oss en mail til post@nordreheie.no