Heldiggriser
Skjermbilde 2018-11-01 11.49.29.png

Frilandsgris

Grisene våre har mye plass og kan boltre seg fritt i skogen som de vil. I tillegg til det de finner av gress, urter og røtter i de fri får de kraftfor laget av norske råvarer. Så fort eplene er modne får de noen kasser epler om dagen - det liker de veldig godt!

 

Frilandsgris

 
Artboard+31+copy.png
 

På gården går grisene fritt ute og lever ut sine naturlige instinkter. De bor i små uthus fylt med masse halm og lever livets glade dager. Griser som får bevege seg fritt ute, får rote i jorden og spise gress, urter og røtter akkurat som de vil. Ved å bevege seg fritt i terrenget utvikler de også større muskler, noe som gir mer fettmarmorering i kjøttet. Men like viktig som dette synes vi er at dyrene har det godt. Visste du at grisen er det rensligste av husdyrene - de gjør aldri fra seg i huset sitt og lager egne doer ute på beite. Dessuten er de veldig glad i å legge seg tidlig og de drar seg lenge om morgenen i de små hyttene sine.

Hos oss kan du kjøpe hele og halve dyr, findelte eller grovdelt. Du kan også få kjøpt en julekasse som inneholder ribbe og annet snadder til jul. I tillegg selger vi en del enkeltprodukter fra gården som grov medisterfarse, julepølser og salsiccia.

Grovdelt gris

Grisen blir levert i 4-5 deler og man gjør hele jobben med å dele opp og pakke inn kjøttet selv. Kr 100,- per kg

Findelt gris

Ferdig oppdelt og vakuumert - klart til å putte rett i fryseren. En findelt gris har følgende inndeling: ribbe med ferdig rutet svor, koteletter, indrefilet, malekjøtt, medisterfarse, surret skinkestek og wokkjøtt. Kr 130,- per kg

Julekasse pluss

Ferdig oppdelt og vakuumert - klart til å putte rett i fryseren. En julekasse har ca 20 kilo kjøtt og inneholder følgende: ca 3 - 4 kilo tynnribbe med ferdig rutet svor, 2 kg medisterfarse, 2 kg grov julepølse, surret skinkestek, saltet og røkt bacon, koteletter, malekjøtt og indre- eller ytrefilet. Kr 180,- per kg

grov medisterfarse

Kr 150,- per kg

grov julepølse

Kr 200,- per kg

Før jul er det mulig å kjøpe medisterfarse og julepølse fra gårdsbutikken og på julemarkedet. Begge deler er produsert på Hallingdal lokalmatsenter og er uten kunstig tilsetting. Smaker nydelig!

 

Bestill

navn *
navn
Gateadresse, postnummer og sted/by
Dersom du ønsker annen inndeling på gris skriv inn dette her. Som for eksempel dersom du ønsker hel skinke.
produkter *

Ta kontakt

Vi svarer gjerne på spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt dersom du lurer på noe.

Ring Simen på 900 34 954 eller send oss en mail til post@nordreheie.no