Hallingstue julemarked skumring kvadrat.jpg
gylden.png

jul på heie

I år arrangerer vi julemarked for 2. gang. Vi ønsker å lage et julemarked som er bygget på det naturlige, ekte og nære. Her kan man få kjøpt masse fint og godt til jul som lokale julekaker, plommegløgg, honning, julepølser, brente mandler, såpe, smykker, julekort, skinn, kranser, treprodukter, strikkevotter og masse mer.

Håper vi sees!

 

Velkommen til vårt stemningsfulle julemarked lørdag 1. desember 2018

 
Artboard 31 copy.png
 

klokken 12.00 - 16.00

- Jul på Heie -

Vi pynter gården og tenner lys i alle kriker og kroker denne dagen. Låven fylles med utstillere og vi har kafè i vognskjulet. På tunet står storbonden og selger grove julepølser og medisterfarse fra gården, ordføreren i bygda selger julenek og jutrær og hestejentene sørger for barneridning. I Hallingstua er det gårdsbutikk og kafè. I gårdsbutikken kan man få kjøpt honning, te, karameller, brune pinner, plommegløgg, kranser og masse annet fint til jul. Lune kanelboller og masse annet godt serveres i kafeen.

- Ønsker du å stille ut? -

I tillegg til at vi selger våre egne produkter på julemarkedet så ønsker vi å ha andre utstillere som selger sine produkter. Vi ser etter produkter som er hjemmelaget eller produsert/designet i Norge og som passer inn på et julemarked. Ta kontakt med Andrine på 41 60 55 78 eller send oss en mail på post@nordreheie.no dersom du er interessert.