Hallingstue julemarked skumring kvadrat.jpg
gylden.png

jul på heie

I år arrangerer vi julemarked for 3. gang. Vi ønsker å lage et julemarked som er bygget på det naturlige, ekte og nære. Her kan man få kjøpt masse fint og godt til jul som lokale julekaker, plommegløgg, honning, julepølser, skinn, kranser og masse mer.

Håper vi sees!

 

Velkommen til vårt stemningsfulle julemarked lørdag 23. november 2019

 
Artboard 31 copy.png
 

klokken 12.00 - 17.00

- Jul på Heie -

Vi pynter gården og tenner lys i alle kriker og kroker denne dagen. På tunet er det mulig for barna å ri og kose med de tammeste søyene på gården. I hallingstua er det gårdsbutikk og kafè. I gårdsbutikken kan man få kjøpt honning, te, plommegløgg og masse annet fint til jul. Lune kanelboller og masse annet godt serveres i kafeen.

Bonden står på tunet og selger julekasser av frilandsgris, gårdens grove julepølser og salsiccia.
Om du vil sikre deg en julekasse til jul anbefaler vi at du bestiller det her i forkant.

Lokale utstillere selger sine produkter i vognskjulet. De selger blant annet hjemmelaget julebakst, håndarbeid, julenek, kranser og hjerter av naturens fineste materialer.

Inngang: 50,- per pers/Familier 100,-

Velkommen til et ekte og gammeldags julemarked!

- Ønsker du å stille ut? -

I tillegg til at vi selger våre egne produkter på julemarkedet så ønsker vi å ha andre utstillere som selger sine produkter. Vi ser etter produkter som er hjemmelaget eller produsert/designet i Norge og som passer inn på et julemarked. Ta kontakt med Andrine på 41 60 55 78 eller send oss en mail på post@nordreheie.no dersom du er interessert.