M33B0685.JPG
gylden.png

Økologisk gressforet LAM

På gården har vi farget spælsau, de har et godt flokkinnstinkt, lammer lettere og får færre lam. Når våren kommer slippes de på innmarksbeite hjemme på gården og så fort beitet er klart på fjellet kjøres de opp til Dagali på Flå hvor det er flotte fjellbeiter med urter, saftig beitegress og friskt fjellvann.

 

Økologisk lam

 
Artboard 31 copy.png
 

Vi er utsolgt for årets lam i 2019!

Lammene får ikke kraftfor og slaktevekten ligger på mellom 15 og 20 kilo. Lam må bestilles i god tid før vi sender dyrene til slakt på høsten. Lammene blir slaktet hos Nortura på Gol, så fort de er slaktet blir de fraktet til Hallingdal lokalmatsenter i Rukkedalen på Nes, hvor de henger noen dager til mørning for så å bli delt opp og vakuumert. Dersom du ønsker å dele opp og pakke inn kjøttet selv er dette fullt mulig, men de fleste kunder av oss velger findeling slik at kjøttet kan puttes rett i fryseren.

Standard findeling: koteletter, malekjøtt, utbeinet lammelår, skank, fårikålkjøtt, skivet bog og ribbe/side.

Pris per kilo 129,- UTSOLGT

Vi leverer hele og halve dyr. Ønsker du å få kjøttet findelt og ferdig vakuumert koster dette:

395,- ekstra for helt dyr

198,- for halvt dyr.

Levering:

Hentes på gården. Om du ikke kan hente på gården har vi utlevering i Oslo 1-2 ganger i løpet av høsten etter nærmere avtale. Utlevering i Oslo er uten ekstra kostnad for deg som kunde.

skinn:

Skinn fra farget spælsau koster ca 1500,- og finnes i fargene brun, grå, sort og hvitt. Pris kan variere litt etter størrelse og kvalitet på skinnet.

 

Bestill

navn *
navn
Dersom du ønsker annen oppdeling som for eksempel helt lammelår, hele sider til pinnekjøtt, slagside til lammerull må dette skrives inn her. Dersom ingen melding følges standard findeling/grovdeling.
produkter *

Ta kontakt

Vi svarer gjerne på spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt dersom du lurer på noe.

Ring Simen på 900 34 954 eller send oss en mail til post@nordreheie.no